Helmikuu 2016

Posted on Posted in Pelillisyys

_MG_207315.-17.2.

Ma käytiin tekemässä haastatteluja ammattikoulun kakkosluokkalaisille. Haastatteluista ja kyselyistä löytyy yhteinen purku Drivesta nimellä “Tutkimuksen yhteenveto”.  Projektia varten valittiin kaksi korjaustyötä — laturin hihnan vaihto sekä akun vaihtaminen.

Esituotanto on aloitettu — Vili tekee tutkimusta pelin varsinaisesta tuntumasta ja rakenteesta, ja Linda ja Tommi lähtevät keräämään ammattitietoa vaativaa materiaalia autopuolelta torstaina. Muut ryhmän jäsenet tekevät placeholdereita ja pitävät itsensä kiireisenä, kunnes referenssejä on tarpeeksi, että varsinaisten matskujen tekeminen voidaan aloittaa.

18.-19.2.

To käytiin tekemässä tutkimusta ammattikoululla ja kerättiin ammattitietoa. Proof of conceptin tehtävät tulee olemaan akun vaihto, josta on kirjoitettu breakdown. Työtilasta ja interaktiivisista osista on otettu kuvat mallinnusta varten.

20.-29.2.

Proof-of-conceptia varten on alettu tekemään materiaaleja. Mallinnetaan staattinen moottori ja moottoritila, sekä interaktiiviset ilmansuodatin, akku, ja sen johdot. Breakdownia on hiottu noudattamaan valitse -> toimi -rakennetta. Projektista on kirjoitettu design documentin ensimmäinen versio, jota voi käyttää hankkeen seuraavissa vaiheissa.